Sunday, 15 May 2016

~Farewell Party~


Minggu ni minggu terakhir for Noor Syafika Mohamad Hassim, my best friend berkhidmat as NQS engineer at Celcom Axiata Southern Region. Aku??? InsyaAllah akan menyusul. Sooner or later, still akan tinggalkan NQS team.

Cepat je 5 bulan berlalu. Masa mula-mula dapat tahu ada trainee nak masuk NQS team, aku lah orang paling excited. Yelah maunye aku tak excited nak dapat kawan baru. Segan nak lepak dengan senior-senior dekat office tu.

So many things we'd learn. Dari zero sampailah dah expert nak handle case. Every single things we shared together. Stress sama-sama, happy sama-sama... Hahaha rasa macam banyak stress dari gelak ketawa bergembira jawab case yang tak berpenghujung tu.

Rabu lepas Boss belanja lunch Nasi Baryani at The Royal Hyderabadi Cuisine, Johor Bahru. All team mate bagi ucapan pada Eyka. Rasa sedih pulak time tu. Masa tu aku terfikir macam mana la nanti eyka da pindah, aku mesti jadi pendiam kat opis tu. Yela kawan da takde.

Masa makan semua senyap. Betul-betul menikmati makanan tu. Lepas makan, ingatkan boss nak sembang-sembang santai, sekali dia bukak cerita pasal case analysis daaaa... Erkkk... Apa lah boss ni, sembang la pasal Eyka. Lepas ni dah tak jumpa ika dah.Dalam sejam je pegi lunch. Mana boleh lama-lama, nanti boss besar marah. Hahahaha... Takdelah. Boss besar sangat baik & sporting...


Sebelum balik harus lah bergambo dulu. Buat kenangan. Lepas ni bila lagi nak jumpa. Walaupun Eyka pindah dalam JB jugak, tapi time constrain tu paham-paham ajelah.
NQS Southern Region Team




Eyka Eyka Eyka...Dari single ke double and now going to triple in 5 months... This is your WOW factor eyka!!! Hahaha... 


Waney doakan semoga dipermudahkan segala urusan Eyka...Semoga Allah menjaga Ukhwah yang terbina.


Harapnya working environment kat tempat baru tu okey dan baik baik aja. Kalau stress or need someone to talk to, dont forget to contact me. Ill be there for you(jangan nyanyi pulak)..

So far, tu ajelah nak luahkan. Kalau berkelapangan nanti, insyaAllah akan muncul di next entry.



Daaaaa

No comments:

Post a Comment