Sunday, 13 December 2015

~SUPRISE ON DEEPAVALI~

Tajuk kemain poyo lagi kan....


Tapi betul la dak zeben suprisekan aku & dak ticik si Auni. Kitorang tak plan pun nak pergi jalan masa hari selasa tu. Yelah cuti pun sehari jek. Baik duduk rumah jek


Pagi tu dak zeben suruh berkemas cakap nk pusing- pusing JB. Ingatkan dak zeben nak bawa kitorng pergi Zoo Johor sebab haritu dak ticik si Auni ni kemain excited tengok Animal Planet.


Masa dah keluar tu baru aku perasan dak zeben tak masuk town pun, otherwise masuk highway PLUS. Aku dah mula bertanya-tanya kat dak zeben nak pergi mana sebenarnya. Nampak macam takde arah tuju. Just dapat jawapan 'Pergi jalanlaaaaa'


Aku bajet yang dak zeben nak bawak ktorang pergi Melaka kot.. Tapi dah lepas Melaka dah lepas Negeri Sembilan..  Owh what..... Dak zeben bawa kitorang balik Sungai Buloh!!!!!!! Masa tu aku dah kemaian excited... Yelah dapat jumpa mak abah & adik beradik.... Seronoknyaaaa.... Pastu dak zeben senyumsenyummmm je..


Kebetulan abang-abang memang plan nak sambut hari jadi abah walaupun dah lepas.hahahaha... Pastu kiteorang pulak buat suprise mengejut je datang KL... semua.pun dah macam happy je


Atuk & Opah Bersama cucu-cucu kesayangan...



My Lovely Family...Tapi tak complete sebab Adik  takde kat sini


Rasa macam taknak balik je... tsk tsk...