Wednesday, 1 January 2014

~ Bukan azam 2014~



Ada ulamak menyatakan nak berazam sempena tahun baru memang tak salah. Tapi tak elok kalau kita ikut tahun masihi. Sebab itu perkiraan untung  agama kristian. Lebih manis dan elok kalau kita berazam bila tahun baru Hijrah. Yela kebanyak kita suka kepada tarikh yang cantik. Aku pun baru tahu tetang perkara ni. Sekadar perkongsian biasa. Hari ni pun ada beberapa perkara yang aku dah selesaikan. Alhamdulillah...

So, boleh sambung study untuk next final examination on 6,7 and 11. Research Project's presentation on 12 January and Design project's presentation on 25 January.

Thats a lot of thing need to be prepare. And I really hope all the thing may flow smoothly with Allah blessing. Amin...