Sunday, 30 December 2012

last day of 2012






   Salam akhir tahun guys....


Hehe..so ape korang punya wishlist untuk tahun 2013 ni... Aku pon banyak gak list nak di senaraikan....

But..oleh kerana takut tak cukup space.. Aku just conclude kan jadi satu ayat je... Azam aku untuk 2013 is......




TO BE A BETTER SLAVE....


Nampak cam simple ayat ni...tapi kalo nak dihuraikan memang tak study la aku petang ni.haha ....


Hope korang pon akan lebih bersemangat menyambut 2013 dengan hati yang berbunga bunya.....





  notakaki; Saje nak post entry awal... Sbb malam  nanti kan korang sebuk nak g tengok bunga api... Aku ni plak bz nak setadi... Doakan aku dpat jawab exam ngan cemerlang....



Tuesday, 25 December 2012

~Final Exam for Sem 5~


 Finally im back... huhu.. 

so nanti la nak celoteh banyak-banyak...

Erm, rase cam sekejap sangat lah sem ni.. tu lah banyak sangat cuti.. nak cover subject pon dah terkejar-kejar... Penat doe otak nie... 

So ni lah jadual final sem 


3 Januari - Chemical Process Control 

5 Januari - Plant Design and Economics

8 Januari - Technopreneurship

14 Januari - Process Modelling and Simulation

21Januari - Advance Calculus


Memang terbaik la sebulan aku stay untuk final exam sem ni.. first and last day paper..kuikuikui...
Kawan-kawan tolong doakan kecemerlangan untuk aku yeah... terima kasih kawan...

wish we olls can grab the stars.... 
selamat pulun setadi...

chill yeah.. daaa~